Nieuw: deel de wind

Duurzame energie wordt steeds belangrijker. Ook u wilt uw bijdrage leveren aan een duurzaam milieu. Misschien zou u wel zonnepanelen willen aanschaffen maar is uw dak niet geschikt, huurt u uw bedrijfspand of vindt u de investering te hoog. Dan hebben wij nu de oplossing voor u: uw eigen stukje windmolen. U kunt 20 jaar lang gemiddeld 500 kWh groene stroom per jaar van uw eigen windmolen krijgen. Dat levert u een mooie besparing op uw energierekening op en een heel mooi rendement op uw investering.

Groene stroom van uw eigen windmolen

In Rouveen wordt nu de nieuwe windmolen het Vliegend Hert gebouwd. De windmolen wordt in stukjes opgedeeld en verkocht. Die stukjes noemen we Winddelen. Voor elk Winddeel ontvangt u per jaar gemiddeld 500 kWh stroom. En dat 20 jaar lang. Omdat de stroom van uw eigen windmolen komt, weet u zeker dat die 100% groen is.

Lagere energierekening voor consumenten en ondernemers

U investeert nu éénmalig € 192,56 exclusief btw en krijgt daar 20 jaar lang jaarlijks gemiddeld 500 kWh stroom voor. Die stroom hoeft u dan dus niet aan ons te betalen*. Stel u gebruikt 10.000 kWh stroom per jaar. Dan heeft u aan 18 Winddelen voldoende om de komende 20 jaar zo goed als volledig zelf eigen stroom te produceren. Afhankelijk van uw wensen en stroomverbruik kunt u natuurlijk ook met minder of juist meer winddelen beginnen.

Scherpe tarieven

Om mee te doen met Winddelen en daarmee bij te dragen aan een beter milieu is het wel nodig dat u een energiecontract heeft bij ons. Heeft u dat nog niet? Dan regelen wij dat meteen voor u als u uw Winddelen aanvraagt. Over uw elektriciteitstarief hoeft u zich sowieso geen zorgen te maken want dat voldoet u voor het overgrote deel met uw Winddelen. Ook het tarief voor gas is zeer scherp. Doe mee en neem direct contact met ons op: support@energy-z.nl of via 088 – 54 54 230.

Waarom zou u meedoen?

  • U wekt uw eigen duurzame elektriciteit op met uw eigen windmolen. Zo weet u zeker wat de herkomst is.
  • De elektriciteit die u zelf opwekt met Winddelen wordt in mindering gebracht op uw energienota. Hierdoor gaat uw rekening omlaag.
  • Wilt u op enig moment uw Winddelen verkopen, dan kunnen wij daarin voor u bemiddelen**.
  • Winddelen en uw energie verhuizen met u mee door heel Nederland.

Bent u geïnteresseerd in Winddelen maar wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via support@energy-z.nl of via 088 – 54 54 230.

* U betaalt wel de wettelijk verplichte Energiebelasting en Opslag Duurzame Energie. Ook betaalt u een bijdrage van gemiddeld € 19,- exclusief btw per jaar voor onder andere het onderhoud van uw windmolen. Ook na het betalen van deze bedragen, is het gemiddeld rendement op uw investering ongeveer 6%.

** Na 2 jaar kunt u, op de halfjaarlijkse verhandelmomenten, uw Winddelen verkopen wanneer u dat zou willen. De coöperatie Het Vliegend Hert kan hierin voor u bemiddelen.